Ремонтът на близо 28 км от пътя Първомай-Асеновград, в участъка от

...
Ремонтът на близо 28 км от пътя Първомай-Асеновград, в участъка от
Коментари Харесай

АПИ: Ремонтът на 28 км от пътя Първомай-Асеновград не е спиран

Ремонтът на близо 28 км от пътя Първомай-Асеновград,  в сектора от Асеновград до село Дълбок Извор не е спиран от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

В село Козаново следва да се положат нови ВиК тръби, от ВиК сдружението, което постанова краткотрайно ремонтните работи по пътната настилка да не се извършват в цялостен размер. След довеждане докрай на ВиК ремонта ще продължи работата по пътната настилка, оповестиха от Агенцията.

Текущият ремонт на 28 км сектор от Асеновград до село Дълбок Извор, стартира на 18 май т. година Съгласно съглашението към контракта за настоящ ремонт и поддържане, подписано на 12 май сред АПИ и пътноподдържащото сдружение „ Европейски пътища “ АД, срокът за завършването на дейностите е 30 септември.

До момента строителните работи са изпълнявани на сектори. В правата от село Дълбок Извор до село Патриарх Евтимово пътната настилка е ремонтирана и е положен неплътният слой асфалтобетон - биндер.

Между село Патриарх Евтимово и село Козаново са изпълнени земни работи, почистена е крайпътната растителност, за обезпечаване на видимост на водачите , ремонтирани са водостоци и следва ремонт на настилката.

От село Козаново до Асеновград са осъществени земни работи и също следва ремонт на настилката. В сектора сред разклона за село Поройна и село Дълбок извор се профилират отводнителни канавки. Ремонтира се мостът сред село Патриарх Евтимово и село Козаново. 

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР